Ga naar de homepage van ATC Kadoelen

Zin om te tennissen?

Wij raden onze jeugdleden aan om altijd direct op tennisles te gaan. Onze tennisleraren Fulco van ’t Hag & Dennis Roggeveen verzorgen de lessen (kijk voor meer informatie op de lespagina). Als je nog niet eerder hebt getennist en nog niet zeker weet of je het echt wilt, kom je gewoon een keer uitproberen! Neem even contact op met Fulco en spreek een proefles af. Een racket heb je (nog) niet nodig, sportschoenen en kleding waarin je makkelijk beweegt wel. Bespreken we na de proefles of tennis iets voor jou is, en hoe je je voor les en lidmaatschap aanmeldt.

 

Waarom lid worden van de vereniging?

Iedereen die op de tennisbanen van ATC Kadoelen wil spelen moet lid worden van de vereniging: zo krijg je speelrecht op onze banen. De vereniging organiseert clubkampioenschappen voor de jeugdleden én als lid van de club ben je ook direct lid van de KNLTB, waardoor je kan meespelen in de regionale jeugdcompetitie en op toernooien. 

 

Jeugdcommissie

Wij zijn op zoek naar ouders die het leuk vinden om in de jeugdcommissie plaats te nemen zodat er meer activiteiten georganiseerd kunnen worden voor onze jonge sporters. 
Heb je interesse en wil je weten wat dat inhoudt en hoeveel tijd dat kost, stuur dan een mailtje naar Annelies van Wouden,

secretariaat@atckadoelen.nl
 

Info New or Forgotten?