Ga naar de homepage van ATC Kadoelen

TENNISLES
In de tweede week van oktober start de winterreeks tennislessen. De verdeling van de lestijden voor groepen vindt u in onderstaand schema. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om eenmalige of meerdere lessen af te spreken op een ander moment in de week.

  Maandag

 16.00 - 18.00 uur jeugd

 18.00 - 22.00 uur volwassenen

  Woensdag

 14.00 - 19.00 uur jeugd  19.00 - 22.00 uur volwassenen

  Donderdag

 14.00 - 20.00 uur jeugd

 20.00 - 22.00 uur volwassenen

  Vrijdag

 10.00 - 13.00 uur jeugd

 18.00 - 22.00 uur volwassenen

  Zaterdag

 09.00 - 13.00 uur jeugd

13.00 - 17.00 uur volwassenen


Om aan de tennislessen deel te kunnen nemen dien je lid te zijn van ATC Kadoelen.

GROEPSLES

Jeugdgroepen bestaan in principe acht leerlingen. Bij vijf inschrijvingen gaat een lesgroep van start, en die kan doorgroeien tot maximaal twaalf leerlingen voordat de groep in overleg gesplitst wordt in twee lesgroepen. Zo houden we de mogelijkheid om tussentijds leerlingen te plaatsen.
Lesgroepen voor volwassenen bestaan uit vier leerlingen en gaan van start bij drie aanmeldingen.

Voor jeugd en volwassenen bestaat de mogelijkheid van duo-les of privéles.

De reeks van 16 lessen start op 8 oktober en loopt tot en met maart 2019. De lessen vinden plaats op de smashcourt banen. Wie zich direct voor zomer- en winterlessen aanmeldt, krijgt op het totale lesgeld 15% korting.

TARIEVEN

16 ouder-kind lessen kleutertennis € 100,-
16 groepslessen jeugd € 125,- p.p.
16 groepslessen volwassenen € 195 p.p.
16 duo-lessen € 380 p.p.
Privéles € 47,50 per uur

AANMELDEN

Volg deze link, maak eenmalig een account aan en meld u aan: https://www.yourtennis.nl/clubs/atc-kadoelen. Heeft u al een account, dan kunt u direct inschrijven.

TENNISLERAREN

Sinds 1 oktober vorig jaar werk ik als zelfstandig clubtrainer bij ATC Kadoelen nadat ik er al een paar jaar via tennisschool Tennis Op Maat les gaf. Ik vind Kadoelen een van de mooiste tennisparken in Amsterdam: overal om je heen is ruimte, het is er groen en er komen nooit vliegtuigen overvliegen. De ideale omgeving voor ont-moeten: je bent samen en werkt samen, het oordeel bestaat niet en in tegenstelling tot ons dagelijks leven moet niks.

Dat leidt tot tennisles met: plezier in tennis en leren; technische en tactische verbetering;
aandacht voor gezondheid, veiligheid en vrijheid; oog voor persoonlijke aanleg en uitdaging; creatieve en uitdagende spel- en oefenvormen.

Omdat ik ook graag samen werk met collega’s, verzorgt Dennis Roggeveen de komende winter de lessen op maandag. Dennis en ik werken al enkele jaren samen voor de gemeente Amsterdam (kleuterracketsport en schooltennis voor basis- en voortgezet onderwijs) en voor verschillende verenigingen in de stad. Ofschoon onze stijl en aanpak verschillen, delen we het DNA zoals ik dat hierboven heb beschreven. Naast onze licentie beschikken we beiden over de bijscholing Tenniskids, over een Verklaring Omtrent Gedrag, we volgden de training “In Veilige Handen” (over fysieke, sociale  en emotionele veiligheid bij het werken met kinderen) en we hebben beiden een reanimatie-diploma.

Dennis en ik maken er een mooie winter van. Kom tennissen bij Kadoelen - we begroeten u graag!

Heeft u vragen, neem dan even contact op: 06 41375642 / fulco3000@hotmail.com

Grote groet,
Fulco van ‘t Hag

Info New or Forgotten?