Ga naar de homepage van ATC Kadoelen

kadoelen 2019 nw park.jpgkadoelen 2019 nw park.jpg

Tennispark Kadoelen is een mooi gelegen tennispark met een uitstekende bereikbaarheid door zijn ligging aan de A10, vlakbij de afslag S117. We delen een groot parkeerterrein met de Mc Donalds waar je gratis kunt parkeren. Het hele jaar door, dus ook in de winter kan er buiten gespeeld worden! Komend jaar zullen de plannen voor het nieuwe clubhuis en de 10 volledig vernieuwde banen uitgevoerd worden en kunnen we in 2019 genieten van de prachtige kantine met dito terras op het zuiden, met uitzicht op de banen. Het clubhuis Kadoelen wordt super gezellig. In de kantine komt een sfeervolle open haard waar de vermoeide spieren te ruste kunnen worden gelegd.

Amsterdamse Tennis Club Kadoelen ( ATC Kadoelen) is opgericht op 26 februari 1982. De club ligt vlak aan de Ring A10 en is zeer goed bereikbaar. In het zomerseizoen van 1 april tot 1 oktober, zijn er drie Advantage Red Court- en vijf gravelbanen beschikbaar met verlichting tot 23:00 uur. De vijf gravelbanen worden gedeeltelijk verhuurd aan andere gebruikers.
Ook in het winterseizoen van oktober tot maart zijn de drie Red Court beschikbaar.

ATC Kadoelen is een recreatieve vereniging met een brede selectie spelers op verschillende niveaus en van alle leeftijden. Zowel de wedstrijdspelers als de recreant zal zich thuis voelen op onze club. Er wordt van alles georganiseerd, zoals 4x per week een instuif, gezellige clubtoernooien een Open Toernooi en de competitie. Als lid van ATC Kadoelen ben je ook lid van de KNLTB en kan je deelnemen aan toernooien en/of competitie.

De tennislessen worden georganiseerd door Tennisschool Fulco 't Hag.
Klik HIER voor meer informatie over de lessen.

Aanmelden? Klik HIER...

Inschrijven kan het hele jaar door. U kunt hier het inschrijfformulier downloaden.

Adres:
IJdoornlaan 1001

Contact
ATC Kadoelen
Postbus 35
1120 AA Landsmeer

Telefoon:
06 24113927

E-mail
secretariaat@atckadoelen.nl

Info New or Forgotten?